aron 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با عرض سلام به مدیران و فعالان سایت جومینا: بنده سایتی دارم که می خواهم در آن کد LiveZilla Client قرار دهم که وقتی کاربر بالای سایت است و به پایین میاد عکس همراهش به پایین بیاد. بعضی از دوستان گفتن ماژول قرار بده و مشخص کن که کجای سایت نمایش پیدا کند،حالا برای اینکار باید چکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این کد رو در فایل index.php قالبتون قرار بدید به جای code، کد مورد نظرتون رو قرار بدید تا اونطور که گفتید تو سایت نمایش داده بشه <div style="position: absolute; top: 50%; right: 60px"> code </div> 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aron 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این کد رو در فایل index.php قالبتون قرار بدید به جای code، کد مورد نظرتون رو قرار بدید تا اونطور که گفتید تو سایت نمایش داده بشه <div style="position: absolute; top: 50%; right: 60px"> code </div> با سلام: ممنون هستم که بنده را راهنمایی کردین،دوست عزیز این کد که دادین امتحان کردم و در بالا ثابت است یعنی اگر پایین صفحه بیاین عکس به پایین نمیاد.یک سوال دیگه که دارم این است که چطور سمت چپ قرار بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام فکر کنم یه کلمه جابجا شده برای راست: <div style="position: fixed; top: 50%; right: 60px"> code </div> برای چپ: <div style="position: fixed; top: 50%; left: 60px"> code </div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aron 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام فکر کنم یه کلمه جابجا شده برای راست: <div style="position: fixed; top: 50%; right: 60px"> code </div> برای چپ: <div style="position: fixed; top: 50%; left: 60px"> code </div> دوست عزیز سلام: تشکر ویژه دارم برای راهنمایی تون و صبر و حوصله شما،این کدی که دادین جواب داد فقط یک سوالی هست که وقتی این کد قرار می دهم زیر اسلایدر و بعضی از نوشته ها قرار می گیرد،اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود فراوان برشماو درود ویژه به سرور گرامی انگوتی این کد را بیازمایید <div style="position: fixed; top: 50%; right: 60px; z-index:100;"> code </div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aron 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود فراوان برشما و درود ویژه به سرور گرامی انگوتی این کد را بیازمایید <div style="position: fixed; top: 50%; right: 60px; z-index:100;"> code </div> با تقدیر و تشکر خدمت شما: دوست عزیز باز هم همین مشکل دارد که عکس زیر اسلایدر می ماند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) z-index را افزایش دهید . اگر درست نشد یک دمو بگذارید. ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر