salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان یه قالب تجاری جدیدا خریداری کردم اما وقتی این قالب و فعال می کنم ، اصلا شبیه دمو نیست و فونت های استفاده شده کاملا متفاوت هستند . البته روی لوکال مشکلی نیست و کاملا شبیه دمو هست ، اما موقع نصب روی هاست به مشکل می خورم . البته روی لوکال بسته ی نصبی و نصب کردم اما روی هاست فقط قالب و نصب کردم . کسی می تونه این مشکل و حل کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 قالبتون مال کدوم شرکت هست؟(منظورم شرکت طراحی کننده است و نه مترجم) امکان داره فایل های css قالب کش شده باشه شما یه بار بسته رو روی هاست نصب کن ببین اوکی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بسته ی نصبی قالبم حدود 100 مگ هست که نمی تونم ازمایشی نصب کنم . راه دیگه ای نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 قالب واسه کدوم شرکته؟؟؟ اول باید این مشخص بشه آیا از فریمورک استفاده میکنه؟؟؟ اکثر فریمورک ها در تنظیماتشون انتخاب فونت دارند لینک هم بدین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 قالب واسه کدوم شرکته؟؟؟ اول باید این مشخص بشه آیا از فریمورک استفاده میکنه؟؟؟ اکثر فریمورک ها در تنظیماتشون انتخاب فونت دارند لینک هم بدین لطفا سلام www.rizehnews.ir شرکت فکر کنم smart addons نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 خب پس اگه قالب واسه شرکت های خارجی هستش اصلا فونت فارسی ندارن رو قالب و با فونت های انگلیسی کار کردن اون شرکت مترجم هم که میگین دمو فارسیش یه فونت دیگست ، دلیل اینه که رو بسته نصبی اومده فونت ها رو آپ کرده و ویرایش داده شما هم باید خودتون فونت دلخواه رو اضافه کنید که آموزش هاش زیاده ، داخل همین انجمن هم قبلا در تاپیک هایی گفته شده ولی باز هم باید ببینید از فریمورکی هایی مثل گانتری ، t3 ، وارپ و خیلی موارد دیگه که موجود هستش استفاده شده یا فریمورک خاص نداره چون اضافه کردن فونت به بعضی فریمورک ها متفاوت هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 خب پس اگه قالب واسه شرکت های خارجی هستش اصلا فونت فارسی ندارن رو قالب و با فونت های انگلیسی کار کردن اون شرکت مترجم هم که میگین دمو فارسیش یه فونت دیگست ، دلیل اینه که رو بسته نصبی اومده فونت ها رو آپ کرده و ویرایش داده شما هم باید خودتون فونت دلخواه رو اضافه کنید که آموزش هاش زیاده ، داخل همین انجمن هم قبلا در تاپیک هایی گفته شده ولی باز هم باید ببینید از فریمورکی هایی مثل گانتری ، t3 ، وارپ و خیلی موارد دیگه که موجود هستش استفاده شده یا فریمورک خاص نداره چون اضافه کردن فونت به بعضی فریمورک ها متفاوت هستش سپاس دوست عزیز مشکلش اینه که برخی مرور گر ها سازگاری دارن و با برخی اصلا باز نمی شن مثلا اکسپلور نا خواناست فایرفاکس فونتش تغییر می کنه و معمولی هست کروم درست می شن. ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 والا تا اونجا که من میدونم تقریبا برای هر فونت 4 فرمت یا 5 تا وجود داره که با آپ کردن همشون و گذاشت کد همه اونا سازگاری فونت با تمام مرورگرها ایجاد میشه شما فونت مورد نظر رو بگید تا هم کدش و هم فونت های ویرایش شده در تمامی فرمت هاش رو براتون قرار بدن دوستان ، اگه خودم داشتم میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 والا تا اونجا که من میدونم تقریبا برای هر فونت 4 فرمت یا 5 تا وجود داره که با آپ کردن همشون و گذاشت کد همه اونا سازگاری فونت با تمام مرورگرها ایجاد میشه شما فونت مورد نظر رو بگید تا هم کدش و هم فونت های ویرایش شده در تمامی فرمت هاش رو براتون قرار بدن دوستان ، اگه خودم داشتم میذارم فکر کنم مشکل از همین باشه ، چون هر فونتی دو فرمت بیشتر نداره . مثلا توی پوشه ی فونت برای فونت titr این فرمت ها رو داره titr.woff titr.eot قالبم این فونت ها رو داره 0homa 1homa 1titr 1trafic 2homa 2titr badr bardia bebasneus titilium و چندتای دیگه که فقط فرمت eot , woff , همشون فقط این دو فرمت و دارند . . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 فکر کنم مشکل از همین باشه ، چون هر فونتی دو فرمت بیشتر نداره . مثلا توی پوشه ی فونت برای فونت titr این فرمت ها رو داره titr.woff titr.eot قالبم این فونت ها رو داره 0homa 1homa 1titr 1trafic 2homa 2titr badr bardia bebasneus titilium و چندتای دیگه که فقط فرمت eot , woff , همشون فقط این دو فرمت و دارند . . خودتون کدوم فونت رو میخواهید تا کدش و فایل هاش رو براتون بفرستم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اردیبهشت 93 خودتون کدوم فونت رو میخواهید تا کدش و فایل هاش رو براتون بفرستم؟ اگه لطف کنید و تیتر و هما ف بردیا و بدر و بزارید . ضمنا تغییرات هم لازم هست یا نه ؟توی کدهای سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما چندین فونت میخواهید من پک کاملشون رو بهتون میدم شما با استفاده از دستور font-face میتونید هرکدوم رو که خواستید فراخوانی کنید. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13984125041.zip 2 واکنش ها : topmihan و salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر