rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 از دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که بشه باهاش فرم یا قسمت ثبت نامی را درست کرد که بعد از ثبت نام و یا ارسال فرم به کاربر کد رهگیری داده شود و سپس با مراجعه به سایت و با واردکردن کد رهگیری یا اطلاعات دیگر از نتیجه ی درخواستش آگاه بشه؟ یه چیزی مثل سیستم ثبت نام کنکور و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 بهترین گزینه برای این کار استفاده از افزونه RS Form می باشد هم بااون میتونید بهترین فرم هارو تهیه کنید و هم سیستم کد رهگیری داشته باشید. آموزش هاش هم داخل انجمن موجوده هم داخل نت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 بهترین گزینه برای این کار استفاده از افزونه RS Form می باشد هم بااون میتونید بهترین فرم هارو تهیه کنید و هم سیستم کد رهگیری داشته باشید. آموزش هاش هم داخل انجمن موجوده هم داخل نت موفق باشید الان دارم با rsform کار میکنم اما میخوام برای قرعه کشی ثبت نام کنم و بعد از قرعه کشی کاربر با وارد کردن اطلاعاتش بفهمه که ایا برنده شده یا نه! با rsform امکان این کار هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر