ریحانه 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من وقتی پلاگین نمایش پی دی اف رو نصب میکنم سایت بالا نمیاد اصلا. نه مدیریت و نه خود سایت. چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه خطایی دریافت می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ریحانه 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه خطایی دریافت می کنید؟ موفق باشید ممنونم. هیچ خطایی نمیده فقط بعد از نصب دیگه سایت و مدیریت بالا نمیاد و مجبور میشم دوباره غیرفعالش کنم. ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط ریحانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام منظورتون کدام پلاگینه؟ با نسخه جوملاتون سازگار هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ریحانه 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام منظورتون کدام پلاگینه؟ با نسخه جوملاتون سازگار هست؟ سلام پلاگین نمایش پی دی اف از اینجا گرفتم: http://forum.joomina.ir/topic/23873-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ بله جوملای من 2.5 هست. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ یعنی کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر