rogera75 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام.یه نوشته روو بک گراند تمام صفحه های سایت اومده که اینه Visit http://betroll.co.uk/ the best bookies تمام افزونه های غیر پیش فرضو هم غیرفعال کردم بازم نمیره.نمی دونم کجاست ! اعصابمو خورد کرده .... توو فایل template هم رفتم نیست ! کسی میدونه این چیه ؟ چه جوری پاک میشه ؟ مرسی ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ حتی قالب سایتو هم عوض می کنم این میمونه ! توروخدا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام هر بار پس از اعمال تغییرات ، کش مرورگر و جوملاتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون هر دو کارو کردم بازم میاد ! ممکنه مال این باشه که قالب رو دانلود کردم و توش دستکاری شده و کد تبلیغاتی اضافه کردن؟ این کده رو نتونستم پیدا کنم پاک کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دمو بذارید تا راه حلی ارائه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دمو بذارید تا راه حلی ارائه بشه ممنون بالاخره یاااافتمم !! یه کد توو تبلیغاتی توو کد قالب تمپلیت بود که به طرز طرز زیرکانه ای دیکود شده بود !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر