kahani1788 1 ارسال شده در فروردین 93 با سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان یه مشکلی با نصب کامپوننت ها پیدا کردم و هر چی توی انجمن جستجو کردم به جوابم نرسیدم مشکلاینه که وقتی کامپوننت ها رو نصب میکنم ،بدون هیچ مشکلی نصب میشوند اما این ارور را هم میدهد JTableMenu: :_getNode Failed - ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی و منو های دسترسی به کامپوننت برای بنده نمایش داده نمیشود. قابل ذکر است این کامپوننت ها را برای اولین بار است که روی جوملا خودم نصب میکنم. چند بارهم حذف و نصب کردم اما مشکل پا برجاست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام زمانی که شما یکبار این پیغام بهتون نمایش داده میشه یعنی اینکه قبلا" یه بار این افزونه رو نصب کرده بودید ولی کامل حذف نشده و هنوز برخی اطلاعاتش در دیتابیستون موجوده که غالبا" تو جدول menu باقی میمانند باید افزونه رو ابتدا از قسمت مدیریت افزونه ها حذف کنید بعد دیتابیستون رو بررسی کنید که آثاری از افزونه به جا نمونده باشه بعد مجددا" نصب کنید اگر باز هم این خطا نمایش داده شد ، مشکل از افزونه است در نتیجه میبایست آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده دانلود و نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر