albert_a.r_1366 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام چندی هست سرورمان دچار هنگ می شود و مجبور می شویم که ریست کنیم تا دوباره سایتهایمان کار کند. و بالاخره فهمیدیم که مشکل از مصرف بیش از حد پهنای باند توسط یکی از سایتها هست ولی فعلا نتونسته ایم کدوم سایت هست را پیدا کنیم فقط معلوم شده که از کدام رسیلر می باشد! از دوستان کسی می تواند راهنماییم کند که از کجا باید بدونم کدوم سایت هست و در ضمن کدام برنامه یا ماژول یا .... باعث چنین مشکلی شده!!!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام راه حل خاصی نداره . باید با آزمون و خطا مشکل رو بیابید یعنی یکی یکی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و تست کنید در مورد این مشکل ، ادمین سرورتون بهتر میتونه کمکتون کنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام راه حل خاصی نداره . باید با آزمون و خطا مشکل رو بیابید یعنی یکی یکی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و تست کنید در مورد این مشکل ، ادمین سرورتون بهتر میتونه کمکتون کنه موفق و پیروز باشید یا حق با سلام سرور رو خودم تازگی خریده ام و کنترلش هم دست خودمه (ادمین خودمم) برا همین از بچه ها راهنمایی می خواهم! آزمون خطا رو دارم کم کم می رم جلو ولی هم تعداد سایتها زیاده و هم یه جورایی وقت کم دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر