khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 اقا اول میری منوها بعد فهرست اصلی و بعدش صفحه اصلی.خلاصه از منوهای سمت چپ : [highlight=#NaNNaNNaN]تنظیم گزینه های نمایش منو[/highlight]ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه : استفاده از تنظیم سراسری ترتیب مجموعه ها : بدون مرتب سازی ترتیب مقالات : استفاده از تنظیم سراسری استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی : منتشر شده ناوبری صفحات : استفاده از تنظیم سراسری نتایج ناوبری صفحه : استفاده از تنظیم سراسری اگه درست شد حتما منو خبر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام بله دوست عزیز به این صورت هم درست عمل می کند... حالا این تاپیک جهت آموزش بود یا سوال یا پاسخ !!!؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 اصل کارکردش بود که عمل می کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در خرداد 90 اقا اول میری منوها بعد فهرست اصلی و بعدش صفحه اصلی.خلاصه از منوهای سمت چپ : [highlight=#NaNNaNNaN]تنظیم گزینه های نمایش منو[/highlight]ترتیب بندی بر اساس ستون های چندگانه : استفاده از تنظیم سراسری ترتیب مجموعه ها : بدون مرتب سازی ترتیب مقالات : استفاده از تنظیم سراسری استفاده از تاریخ جهت مرتب سازی : منتشر شده ناوبری صفحات : استفاده از تنظیم سراسری نتایج ناوبری صفحه : استفاده از تنظیم سراسری اگه درست شد حتما منو خبر کنید. با سلام. متاسفانه من هم به چنین مشکلی برخوردم . مطالبم در صغحه اصلی نمایش داده نمیشود.راه هایی هم که سایر دوستان گفته بودند رفتم اما باز هم نشد. میتونید بگید باید چطوری این مشکل رو حل کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با راه کاری که استارتر تاپیک زحمت کشیدند این مشکل حل می شه... ! حالا بعد از تنظیمات ذکر شده، از مدیریت سایت (وب سایت / تعمیرات) این 3 مورد رو انجام دهید ببینید تغییراتی که اعمال کردید رو می بینید یا خیر...: 1. ورود سراسری 2. پاکسازی کش 3. پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر