dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) با سلام و سپاس من با جوملای 2.5.19 کار میکنم ولی مشکلی که دارم این است که برای مثال من از اول کار یک مجموعه ایجاد میکنم و سپس یک مطلب و مطلب رو با افزونه آخرین اخبار در صفحه اول فرا میارم ولی زمانی که کلیک کینم روی لینک ،مطلب روی صفحه باز میشود و سایت من بهم می ریزد. من این مورد رو با قالب های جوملا هم تست کردم که مطمئن شوم مشکل از سایت من نباشد. ولی باز هم این مشکل باقی هست. لطفا مرا در حل این مشکل یاری کنید. ویرایش شده فروردین 93 توسط dp1_2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 وقت بخیر برای این مشکل شما اول باید یک منو به آن مجموعه اختصاص داده و ماژول هایی که نیاز ندارید در آن منو غیرفعال نمایید تا در زمانی که مطلب شما نمایش داده می شود فقط متن باشد و ماژول هایی که نیاز دارید پس نیاز به ساختن یک منو و تخصیص آن به مجموعه مورد نظر و تغییر نمایش ماژول در منوی مورد نظر موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : dp1_2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 خیلی ممنونم . من یه راه حل دیگه ای که پیدا کردم این است که برای هر مطلب یک منو از نو یک مطلب خاص ایجاد کردم. ولی چون مطالبم زیاد بود دچار مشکل می شدم. باز هم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام اگر مطلب رو از جایی دیگر مثل نرم افزار ورد و یا ... کپی کردید ممکنه قالبتون دچار بهم ریختگی بشه برای رفع این حالت میبایست ابتدا مطلب رو در نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید در غیر اینصورت اشکال از css قالب یا سایر افزونه ها هست موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : AmIn1412 و dp1_2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 خیلی خیلی ممنونم انجام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر