shahinbufaluo 1 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام دوستان لطفا منو راهنمایی دقیق کنین من برای اولین بار میخوام یه قالب طراحی کنم با html راستش درس پروژه منو تو دانشگاه استادم اینو داده که طراحی سایت کنم خوب سوال اول 1- آیا من میتونم تو html سایت رو طراحی کنم و قالب جوملا بسازم یعنی با html میشه قالب جوملا ساخت و تبدیل به php نشه. سوال دوم 2- اگه من این قالب رو تو html طراحی کنم میشه تبدیلش کرد به php تا به قالب جوملا تبدیل بشه نمیدونم سوالاتم واضح بود یا نه ولی اگه آموزشی هم در این باره دارین ممنون میشم بزارین خیلی واجبه ممنون ویرایش شده فروردین 93 توسط shahinbufaluo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 وقت بخیر دوست عزیز اطلاعاتی اول در مورد زبان های برنامه نویسی به شما میدهم php یک زبان در سمت سرور است, بدین معنا که کدهای php روی سرور تفسیر میشوند و خروجی html و یا خروجی های دیگری تولید میکند که توسط کاربر قابل مشاهده است. پس کدهای html نمایش دهنده به کاربر هستند برای انجام عملیات و ... نیاز به دانش برنامه نویسی با کدهای phpوjava و... دارید جواب سوالاتون 1- خیر نمی شود قالب جوملا را به صورت پی اچ پی تبدیل نکرد 2 - بله حتما شما که تازه می خواهید شروع به طراحی قالب بکنید حتما اول html را به طور کامل فرا بگیرد و بعد css که کامل کننده فایل های html هستند و بعد آن را تبدیل به php کنید که کار بسیار ساده ایی است نیاز به موقعیت تعریف کردن دارد و بس پس به راحتی می توان قالب های Html را به قالب جوملا تبدیل کرد برای تبدیل هم یک جستجو کوچیک داخل انجمن بزنید حتما کلیپ های تصویری و همچنین فایل های پی دی اف برای تبدیل قالب های می توانید پیدا کنید موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر