yamahdi 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام زمانی که سایت رو راه اندازی کردم یک قالب خریداری کردم . الان از سایت بکاب گرفتم ولی بعلت اینکه قالب لایسنس داره روی لوکال نصب نمیشه باید چه کار کنم ؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 با سلام زمانی که سایت رو راه اندازی کردم یک قالب خریداری کردم . الان از سایت بکاب گرفتم ولی بعلت اینکه قالب لایسنس داره روی لوکال نصب نمیشه باید چه کار کنم ؟ ممنونم به فروشنده قالب یه پیام بزنید احتمال بسیار زیاد لایسنسی که نمودند رو یا به درستی کپی نمیشه و یا فوت و فنی داره که طراح قالب گذاشته برای جلوگیری از کپی رایت قالبش. تا همین حد اطلاع دارم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در فروردین 93 به فروشنده قالب یه پیام بزنید احتمال بسیار زیاد لایسنسی که نمودند رو یا به درستی کپی نمیشه و یا فوت و فنی داره که طراح قالب گذاشته برای جلوگیری از کپی رایت قالبش. تا همین حد اطلاع دارم. موفق باشید ممنونم از راهنمایی شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر