f.azari 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام. من هرچی عکس تو سایتم میزارم اصلا نشون نمیده خیلی وقته دارم تلاش میکنم اما موفق نشدم لطفا راهنماییم کنید که چطوری تصاویرم رو بزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 93 سلام لطفا آدرس سایتت رو بزار و آدرس عکسی که نمایش داده نمیشه رو ____________ سطح دسترسی پوشه ای که عکس ها قرار دارن رو در سی پنل بررسی کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 magic_quotesرا هم بررسی نمایید که خاموش باشد. 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام مواردی که دوستان گفتند رو بررسی کنید، با مرورگر و قالب دیگه ای هم تست کنید افزونه مرتبطی نصب کردید یا از اول اینطور بوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f.azari 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام. آدرس سایت sanat-ebrahimzadeh.com آدرس عکس همون عکس هایی که وقتی سایت بازمیشه در قسمت بالا میخوام عکس ها توحالت slid show دیده بشه. ولی نمیشه سایت فقط در حال بارگذاری هست. اگه امکان داره کمکم کنید. تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام. نه سایت آماده خریدم رفتم تو سی پنلش عکسی رو که نمیخواستم رو حذف کردم به جاش عکس خودم رو گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در اسفند 93 magic_quotesرا هم بررسی نمایید که خاموشسلام سلام آیا روشن بودن magic_quotes باعث عدم نمایش عکس ها میشه؟ چگونه میشه خاموشش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) باسلام دوست عزیز این گزینه برای جابجا کردن خودکار یک سری از کاراکترها با / است که کاربردهای خاصی داره ، یکیش برای ایجاد امنیت بیشتر و جلوگیری از حملات دیتابیسی که البته در بعضی مواقع باعث اختلال در نمایش عکس ها هم میشود شما میتونید از مدیر سرورتون درخواست کنید تا این گزینه را برای شما خاموش کند یا اینکه در فایل htaccess خط زیر را اضافه کنید php_flag magic_quotes_gpc Off یاعلی ویرایش شده اسفند 93 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر