ehsan1 17 ارسال شده در فروردین 93 سلام برای سایتی که آموزشگاه موسیقی هستش نیاز به افزونه ای دارم که 10 یا حداکثر بتونم 20 استاد موسیقی در صفحهاتی خاص معرفی کنم نمیخوام از مجموعه و محتوای معمولی استفاد کنم ممنون میشم کمک کنید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 می توانید از کامپوننت community builder برای پروفایل سازی استفاده نمایید. البته ممکنه کامپوننت های بهتری نیز موجود باشه که باید صبرکنید دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در فروردین 93 می توانید از کامپوننت community builder برای پروفایل سازی استفاده نمایید. البته ممکنه کامپوننت های بهتری نیز موجود باشه که باید صبرکنید دوستان راهنمایی کنند سلام بله cb مناسب هستش اما بیشتر برای عضو گیر و ارتباط اعضا مناسب و تعداد زیاد کاربران مناسب هستش من یک چیز ساده تر میخوام که در نهایت 20 استاد موسیقی رو معرفی کنم و رزومشونه قرار بدم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ چیزی در این مورد نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر