khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام راستش مشکل این است که وقتی می خوام یه ادرس روی عکس قرار بدم قبول نمیکنه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 ســـــــــــــــــــــــــلام منظور شما از قرار دادن آدرس روی عکس اینه که آدرس رو روی عکس بنویسه یا اینکه وقتی روی عکی کلیک کردید به اون آدرس بره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 ســـــــــــــــــــــــــلام منظور شما از قرار دادن آدرس روی عکس اینه که آدرس رو روی عکس بنویسه یا اینکه وقتی روی عکی کلیک کردید به اون آدرس بره؟ وقتی روی عکس کلیک کردیم بره به همان ادرسی که روی ان قرار داده ایم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 شما چطوري به تصوير لينك ميدهيد كه قبول نميكنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 وقتی عکسی را وارد مطلب می کنم روی عکس کلیک میکنم بعد از قسمت بالای ادیتور لینک اینسرت یا ادیت لینک رو میزنم در قسمتی که باید لینک رو وارد کنم، لینک رو وارد میکنم و بعدش اپدیت رو میزنم اما صفحه رفرش میشه و دوباره همان صفحه مربوط به قرار دادن لینک میاد بدون اینکه لینک رو روی عکس قرار بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 بعد از قرار دادن عکس در مطلب البته در ادیتور روی عکس کلیک کنید تا انتخاب شود و سپس بر روی دکمه لینک (که بسته به ادیتور فرق میکند یا تصویر یک زنجیر متصل به هم است یا تصویر کره زمین)کلیک کنید و در پنجره باز شده اطلاعات لازم را وارد کنید.وقتی لینک را اضافه کردید هرگاه کاربری بر روی آن تصویر کلیک کند به لینک داده شده هدایت میشود. اگه شد که به ماهم سپاس بدید.(پایین همین پست) اگه نشد دوباره بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 آيا تصوير هم بر روي سايت خود آپلود كرديد! اديتور جوملا را تغيير دهيد و يك اديتور ديگر را اتخاب كنيد! يا اينكه مطلبي كه مينويسيد را كامل كنيد و پس از ارسال براي اديت انتخاب كنيد و دوباره به تصوير لينك بدهيد! تست كنيد ببينيد درست ميشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 راه دوم را انتخاب کردم که درست نشد. اگر ادیتور حرفه ای مانند خود ادیتور جوملا 1.6 لینک بدید. ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 من خودم هم امتحان کردم راحت جواب میده اگه امکان داره با یه مرور گر دیگه ای امتحان کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorasanb 0 ارسال شده در اسفند 89 دوباره سلام حالا از موزیلا استفاده میکنم لینک میده اما در قسمت ورود تصویر اشکال داره ( وارد صفحه ای که عکس ها وجود دارند نمیشه) اکسپلورر همچنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 من خودم هم قبلن این مشکل رو داشتم. بهترین مرور گری که تا حالا مشکلی برام در پی نداشته مرور گر گوگل کروم هست که وا قعا آخرشه. اگه دسترسی به اون داری که از اون استفاده کن میگن اُپرا هم خوب جواب میده ولی من تست نکردم! اگه هم هیچ کدوم موجود نبود همینایی رو که داری به روز کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 اگر با تغيير مرورگر درست شد بهتر و اگر خواستيد اديتور ديگر دانلود كنيد از ادرس زير دانلود كنيد. http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-jce نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 خب این ر و باید چکار کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 خب این ر و باید چکار کنیم؟ داداش گلم این کد رو در سورس مطلب جایی که عکس رو می خواهید وارد کنید بگذارید دیگه مشکل حل میشه بدون استفاده از ادیتور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر