topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان من میخوام قالب اچ تی ام الی رو که دارم به جوملا 2.5 تبدیل کنم کلی در اینترنت چه فارسی و چه انگلیسی سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم چند سایت فارسی رو یافتم که بصورت متن و عکس آموزشی رو گذاشتند ولی یا کامل نیست یا مشکل دارن و حتی قالبی که خودشون گذاشتند کار نمیکنه اگه کسی بتونه منو در این مورد راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون میشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ واقعا یه آموزش صحیح و کامل در این رابطه وجود نداره؟؟؟؟ هیچکس نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟ چه جالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان من میخوام قالب اچ تی ام الی رو که دارم به جوملا 2.5 تبدیل کنم کلی در اینترنت چه فارسی و چه انگلیسی سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم چند سایت فارسی رو یافتم که بصورت متن و عکس آموزشی رو گذاشتند ولی یا کامل نیست یا مشکل دارن و حتی قالبی که خودشون گذاشتند کار نمیکنه اگه کسی بتونه منو در این مورد راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون میشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ واقعا یه آموزش صحیح و کامل در این رابطه وجود نداره؟؟؟؟ هیچکس نمیتونه راهنمایی کنه؟؟؟ چه جالب برای این کار بهتون پیشنهاد میدم که در کلاس های طراحی قالب جومینا شرکت کنید. بسیار کاربردی و مفید واطلاعاتی به شما داده می شود که در دیگر کلاس ها به شما نخواهند گفت. 2 واکنش ها : topmihan و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 برای این کار بهتون پیشنهاد میدم که در کلاس های طراحی قالب جومینا شرکت کنید. بسیار کاربردی و مفید واطلاعاتی به شما داده می شود که در دیگر کلاس ها به شما نخواهند گفت. ممنون از پیشنهاد شما ولی اگه مشخصات منو بخونی میبینید که تهران نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از پیشنهاد شما ولی اگه مشخصات منو بخونی میبینید که تهران نیستم منم با چنین مشکلی مواجهم اینکه تهران نیستم و نمی تونم در کلاسها شرکت کنم! نمی شه یه بسته آموزشی از کلاسها تهیه شود و برای فروش به امثال ما قرار بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 یعنی جوابی برای مشکل من وجود نداره!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام برای تبدیل قالب html به قالب جوملا ، آموزش در سطح نت موجوده . کمی بیشتر جستجو کنید آموزشهایی در این زمینه خواهید یافت توصیه میکنم به جای اینکار ، خود روش طراحی قالب رو یاد بگیرید اینطوری خیلی از مفاهیم براتون قابل درک میشه و بعدش دیگه راحت میتونید تبدیل هم انجام بدید و حتی قالبهای جوملایی رو هم ادیت کنید به هر حال در حین تبدیل دیگه شما html به اون صورت کار نمیکنید و بطور کامل ساختار عوض میشه و باید با مباحث xml نویسی و css و ... هم آشنا باشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر