hiwatt_a 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) باسلام بعد از نصب افزونه better preview روی سایتم صفحه دوم به بعد سایت تا نصفه بالا میاد و قطع میشه و همه چیز غیب میشه. اینم سایت منه . صفحه 2 به بعد رو چک کنید www.engadgets.ir لطفا کمک کنید درستش کنم ویرایش شده فروردین 93 توسط hiwatt_a نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hda2295 2 ارسال شده در فروردین 93 درود. دوست عزیز حدودا 15 صفحه از سایتتون رو باز کردم. همشون کامل و دقیق باز شدن. کش مرورگرتون رو پاک کنید انشااله مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 باسلام بعد از نصب افزونه better preview روی سایتم صفحه دوم به بعد سایت تا نصفه بالا میاد و قطع میشه و همه چیز غیب میشه. اینم سایت منه . صفحه 2 به بعد رو چک کنید www.engadgets.ir لطفا کمک کنید درستش کنم راست میگن منم بدون مشکل تونستم از سایتتون بازدید داشته باشم.8صفه رو دیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در فروردین 93 من کش مرورگر رو هم خالی کردم ولی باز همونطوره شما از شماره صفحه پایین سایت کردین؟ از اونجا من امتحان می کنم مشکل داره. با چند تا سیستم هم امتحان کردم ولی همین مشکل رو توی همشون دیدم. حتی با تبلت هم رفتم. لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر