atlas 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من نياز به يك نرم افزار يا افزونه به يكي از مورورگرها دارم كه بتونم يك قالب رو موقعيتاشو ببينم و رو همون كار كنم من از افزونه موزيلا استفاده مي كنم WEBDEVELOPER كلا مي خواهم كدهاي جدول هارو ببينم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام برنامه ی برای این کار وجود ندارد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 89 برای دیدن موقعیت ها نیازی به افزونه نیست،کافی تو انتهای آدرس سایت مثل کد زیر بزنید www.yourdomain.com/?tp=1 و برای دیدن کدهای سایتتون از افزونه قدرتمند firebug استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز تا جای که من متوجه شده منظور دوستمون دیدن کدها بود و کار رو اونها .... نه تنها موقعیت ها یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز تا جای که من متوجه شده منظور دوستمون دیدن کدها بود و کار رو اونها .... نه تنها موقعیت ها اين افزونه رو كجا دانلود كنم و چطوري كار كنم باهاش دستمون راست مي گن من كل سورس مي خواهم ببينم و وبرايش كنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز سوالتون واضح نیست ولی به هر حال شما میتونید فایرباگ رو از سایت Mozilla دریافت کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر