kebria.mafia 1 ارسال شده در فروردین 93 تو فرم ثبت نام اگه ثبت نام کامل شد یا مواردی اشتباه بود پیغامی نمایش نمیده. تصویر اولی فرم ثبت نام و دومی بعد از ثبت نام موفق. لطفا راهنماییم کنین چه باید انجام دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام قالب دست ساز هست؟ در فایل اصلی قالب ببینید خط زیر وجود داره (index.php) <jdoc:include type="message" /> اگر نه باید اضافه کنید 1 واکنش ها : kebria.mafia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kebria.mafia 1 ارسال شده در فروردین 93 سلام قالب دست ساز هست؟ در فایل اصلی قالب ببینید خط زیر وجود داره (index.php) <jdoc:include type="message" /> اگر نه باید اضافه کنید آره دست ساز هست.کجای فایل index.php باید اضافه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kebria.mafia 1 ارسال شده در فروردین 93 آره دست ساز هست.کجای فایل index.php باید اضافه کنم. دست شما درد نکنه. متوجه شدم.هر کجا که میخوام پیغام نشون داده بشه.بهتره که بابلای content باشه. آیا درست گفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام بله معمولا بالای محتوای اصلی قرار میگیره 1 واکنش ها : kebria.mafia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر