qwsa 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام. من نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم.بعد از وارد کردن یوزر و پسورد دوباره همون صفحه "ورود به مدیریت جوملا" میاد! مشکل از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام خودبخود اینطور شده یا دقیقا بعد از نصب جوملا؟ اطلاعات ورود رو درست وارد می کنید!؟ در این مورد قبلا در انجمن بحث شده... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qwsa 0 ارسال شده در اسفند 89 خود به خود اینطور شد.من چند ماهه که سایت رو راه اندازی کردم. و تا بحال اینطور نشده. بله اطلاعات ورود رو هم درست وارد میکنم ولی دوباره به صفحه ورود اطلاعات برمیگرده. لطفا کمک کنید؟مشکل حل شد.خیلی عجیبه با مرورگر internet explorer وارد نمیشد ولی با فایرفاکس وارد شد!!!! جریان چیه!!؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 کوکی ie رو حذف کنید و ie رو یه ریستش بکنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qwsa 0 ارسال شده در اسفند 89 ممنون مشکل توی مرورگر internet explorer رفع شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر