mohammad_175 3 ارسال شده در فروردین 93 سلام من یه مشکل دارم من زیر منو درست کردم حالا می خوام خود لینک منو رو روش کلیک میکنم وارد هیچ صفحه ای نشه این هم لینک سایت منظورم محصولات ه اگه امکان داره زود بهم جواب بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام نوع لینک منو رو از نوع "جداکننده متن" قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در فروردین 93 سلام نوع لینک منو رو از نوع "جداکننده متن" قرار بدید چه جوری ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 نوع منو رو در جوملا چطور تنظیم میکنند؟ مطلب، بلاگ مجموعه و ... 1 واکنش ها : mohammad_175 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در فروردین 93 نوع منو رو در جوملا چطور تنظیم میکنند؟ مطلب، بلاگ مجموعه و ... متوجه شدم خیلی ممنون درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر