yamahdi 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام GZIP را در قسمت تنظیمات کلی فعال کردم حالا نه سایت باز میشود نه به پنل مدیریت دسترسی دارم . لطفا راهنمایی کنید چطور و از کدام گزینه cPanel غیر فعالش کنم ...ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما به مدیریت سایت دسترسی دارید؟ اگر بله غیر فعالش کنید اگر نه اعلام کنید بهتون بگم چیکار کنید(یکم گنگ نوشتید!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما به مدیریت سایت دسترسی دارید؟ اگر بله غیر فعالش کنید اگر نه اعلام کنید بهتون بگم چیکار کنید(یکم گنگ نوشتید!) سلام قربان...خیر دسترسی ندارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام فایل configuration.php را ادیت کنید و مقدار public $gzip را به 0 تغییر بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر