ghadirkiani 214 ارسال شده در فروردین 93 باسلام من میخواستم یه تیبل رو از دیتابیس حذف کنم اما کم دقتی باعث شد کل دیتابیس رو حذف کنم حالا راهی برای برگردوندن اون هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در فروردین 93 بک آپ از سایتتون دارید؟ اگر ندارید با مدیر سرور در میان بزارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در فروردین 93 ممنون روی لوکال هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در فروردین 93 بک آپ ندارید؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در فروردین 93 نه متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 بهترین راه اینه به پشتیبانی سرور بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarhine 2 ارسال شده در فروردین 93 امکانش نیست . البته یک راهی هست که میتونید از امکان رستور پرویس ورژن خود ویندوز استفاده کنید. روی درایو c کلیک راست کنید و گزینه رستور پرویوس ورژن رو بزنید کل پوشه ومپ رو با همه دیتابیس ها و فایها میتونید کپی کنید و جایگزین فعلی کنید. البته فقط در ویندوز 7 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر