چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 93 سلام درتصویرمیبینیدکه public-html180 گرفته درحالی که فول بکاپ که میگیرم 60 مگه علت راکسی میدونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام درتصویرمیبینیدکه public-html180 گرفته درحالی که فول بکاپ که میگیرم 60 مگه علت راکسی میدونه با سلام آقا فول بکاپ بگیری اگر فایل زیپ جوملات هم باشه معلومه که فضا زیاد میگیره. یه سری از فایل ها رو نیاز نیست بکاپ بگیری مثل تصاویر یا فایل قالب یا جوملای نصبیت. البته اگر اشتباه نکنم میتونه از اینی که گفتم باشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 93 سلام فول بکاپ من60 مگ فضای اشغال شده دراین تصویر180 من میخواهم ببینم چرا این قدرفضا اشغال شده درحالی که بکاپ های گرفته شده دراین پوشه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام فول بکاپ من60 مگ فضای اشغال شده دراین تصویر180 من میخواهم ببینم چرا این قدرفضا اشغال شده درحالی که بکاپ های گرفته شده دراین پوشه نیست حجم ایمیل هاتون رو چک کنید. برای مدیریت بهترش ایمیل هاتون رو محدود کنید . شاید از ایمیل هاتون باشه. چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر