sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام من با یک مشکل سطحی مواجه شدم اون هم اینکه وقتی مطلب جدید در صفحه اول ارسال میکنم میره پایین مطالب مطالب (به جای اینکه بیاد اول) فکر میکنم تنظیمات رو یه جا دستکاری کردم که این جوری شده لطفا نحوه تنظیم تنظیمات سراسری رو بهم بگین به طوری که مطلب ارسالی ویژه شده بالای بقییه برن... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز از داخل منوها به منوی اصلی برو و از اونجا به صفحه اصلی در پارامترهای صفحه اصلی می تونی تنظیمات این صفحه را تغییر بدی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 تنظیم کردم ولی جواب نداد اینجا رو ملاحظه کنین: http://harekat4.com/index.php کطلب 13 اسفند رفته آخر... اگه ممکنه روش دقیق تنظیمش رو هم بگین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی بعد از ورود به تنظیمات صفحه اصلی از طریق مسیر بالا در سمت چپ دو قسمت " تنظیم گزینه های نمایش منو " و " گزینه های مطالب " مواردی که مربوط به مطالبتون می شه رو روی " استفاده از تنظیم سراسری " قرار دهید و ذخیره کنید... چنانچه بعد از ذخیره تغییری مشاهده نکردید به مسیر زیر مراجعه کنید: مدیریت سایت / وبسایت / تعمیرات حالا 3 مورد زیر رو انجام دهید ورود سراسری پاکسازی کش پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 مو به مو رفتم ولی متاسفانه نشد! میگم اگه ایرادی نداره یوزر براتون بفرستم تنظیمش کنین بعد من خودم میرم تنظیمات رو چک میکنم تا یادبگیرم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 اطلاعات ادمین رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر