ghanarix 2 ارسال شده در فروردین 93 با سلام من انجمن کیوننا را نصب دارم و الان میخام یه منو بسازم با اسم مستعار forum ولی خطا میده ذخیره سازی با خطای : نام مستعار آیتم اول منو نمی تواند 'forum' زیرا 'forum' زیر پوشه از پوشه نصب جوملا است. روبرو گشت من توی منو ها هیچ منویی با این اسم مستعار ندارم و همچنین جداول پایگاه داده منو را هم نگاه کردم یه سری منو بود برای کامپوننت کیوننا اونا را پاک کردم ولی هنوز هم مشکلم برطرف نشد. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام این خطا داره میگه شما پوشه ای دارید به نام forum نه منویی به این نام ! زیرا 'forum' زیر پوشه از پوشه نصب جوملا است یا نام مستعار منوتون رو تغییر بدید یا نام پوشه رو موفق و پیروز باشیدیا حق 2 واکنش ها : leksoz و ghanarix نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در فروردین 93 ممنون. ببخشید من دقت نکرده بودم بله پوشه به این نام موجود بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
assa_912004 4 ارسال شده در تیر 97 بر 4/6/2014 at 01:37 , مصطفی صفرعلی گفت: با سلام این خطا داره میگه شما پوشه ای دارید به نام forum نه منویی به این نام ! یا نام مستعار منوتون رو تغییر بدید یا نام پوشه رو موفق و پیروز باشید یا حق با سلام من همین مشکل را دارم اما این بار با منویی به اسم blog و پوشه ای هم به نام blog وجود ندارد چی کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 بر 7/17/2018 at 20:07 , assa_912004 گفت: با سلام من همین مشکل را دارم اما این بار با منویی به اسم blog و پوشه ای هم به نام blog وجود ندارد چی کنم ؟ داخل مدیریت منو ها چک کنید مستعاری دیگه هم نام وجود داره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام حذف منو که میزنی منو حذف شده به سطل زباله میره ممکنه انجا باشه برای همین گیر میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر