majid33 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلامبا یک مشکل عجیب روبرو شدم؛ برای کاربران public سایت بصورت ناقص لود میشه و بعضی از قسمتها کار نمیکنن مثل منوها، اسلایدشو و ...ولی وقتی سایت رو تو حالت آفلاین میزارم و با یوزرنیم و پسورد وارد میشم هیچ مشکلی وجود نداره!دسترسی کاربر public رو هم چک کردم همشون روی Not Set تنظیم شده استhttp://marketiranians.comمنتطر راهنمایی هاتون هستl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما سطوح دسترسی ماژول ها را چک کنید روی public باشه سطح دسترسی را در تنظیمات اصلی اگر تغییر دادید برگردانید 2 واکنش ها : majid33 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid33 0 ارسال شده در فروردین 93 همه اینهارو چک کردم ولی نمیدونم مشکل چیه وقتی سایت رو میبندم و لاگین میکنم همه چی درسته ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ از دوستان کسی نظری نداره ؟ احتمالا مشکل از جی کوئری باید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام برید به مدیریت کاربران و دکمه تنظیمات رو بزنید و ببینید گزینه "گروه کاربران ثبت نام نشده" روی کدام گروه قرار گرفته دقت کنید که روی عمومی قرار داشته باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : majid33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر