paknejad 2 ارسال شده در فروردین 93 دوستان جوملایی خوبمسلام و درورد به همهمن تنها کد css margin-top قالب را تغییر داده و به حالت اولیه برگرداندم. اما پس از آن کل چینش قالب سایت به هم ریخته است. انگار هیچ قالبی روی سایت سوار نیست. البته با جوم شاپینگ هم کار می کنم.از مدیریت محترم سایت و بقیه دوستان تقاضا دارم من را راهنمایی کنند. به طرف قول داده ام. همه چیز خوب پیش می رفت متاسفانه...:cry:سایت: banehoriginal.irدر صورت نیاز نام کاربری و رمز عبور تحویل خواهم داد.بدروود و در انتظار کمک:butterfly: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام ابتدا از منوی تعمیرات ، اون سه مورد رو انجام بدید اگر مشکل حل نشد در تنظیمات قالبتون ، استفاده از فشرده ساز ( GZip ) یا هر گزینه ای که برای فشرده سازی فایلهای css و جاوا هست رو غیرفعال کنید سایتتون به نوعی داره با css بدون محتوا لود میشه برای همین به این شکل دیده میشه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : paknejad و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در فروردین 93 با سلام ابتدا از منوی تعمیرات ، اون سه مورد رو انجام بدید اگر مشکل حل نشد در تنظیمات قالبتون ، استفاده از فشرده ساز ( GZip ) یا هر گزینه ای که برای فشرده سازی فایلهای css و جاوا هست رو غیرفعال کنید سایتتون به نوعی داره با css بدون محتوا لود میشه برای همین به این شکل دیده میشه موفق و پیروز باشید یا حق سپاسگزارم دوست من با غیر فعال کردن فشرده ساز جاوا و css قالب درست شد. در پناه حق. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر