ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]سلام قالب سایتم قالب رعد هست با نرم افزار IE منوی آبشاری مشکل داره :64 (34): در نرم افزار اپرا ، تمام منو های سمت راست ، میره پایین سایت :x (11): کسی میتونه بگه چطور رفعش کنم؟ :toyou: دمو [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام لطفا قبل از پست دادن جستجو کنید اینجا رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 ممنون دوست عزیز اما این پستی که شما جستجو کردید با این عنوان هست: رفع مشکل قالب ها با ایکسپلورر- IE مشکل من بیشتر با نرم افزار اپرا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز از همون روش میتونید برای اپرا هم استفاده کنید کافیه دستورات شرطی اپرا رو تو گوگل سرچ کنید و اونهارو جایگزین دستورات شرطی فعلی کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز سایت شما 1709 ارور Html داره!! ماژولهای موقعیت Right شما در IE8 هم مشکل داره فقط یکیشون میاد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز سایت شما 1709 ارور Html داره!! ماژولهای موقعیت Right شما در IE8 هم مشکل داره فقط یکیشون میاد. موفق باشید _____________ مطمئنی سایت منو درست رفتی؟> منظورتون از این همه ارور چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 قالبتون با فایرفاکس که مشکلی نداشت ولی در ie8 چندین مشکل داشت که باید بهینه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام حتما ارور ها از لحاظ ساختار کدا منظورشون بوده ...ولید.. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز من چک Html validator رو خدمتتون گفتم.بهترین راه برای شما استفاده از یک قالب استاندارد دیگر است.چون کدهای قالب بسیار دستکاری شده بودند.لینک رو هم براتون در پ خ که داده بودید فرستادم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر