شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستانمن نمیدونم چی شده یه مطلب به سایت اضافه شدهمطلب اول سریال خانهاین مطلب زمانی نشون داده شد که وقتی از ورود کاربران وارد شدم و این مطلب رو دیدم و تو زباله دان بود ؟من هیچوقت این مطلبو ننوشتم ؟ تو ادامه مطلب نوشتن سلام امیر جانحالا سایت ه-ک شده کی اینو نوشته دوستان چطور بفهمم جریان چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما شما حتمن یکبار دسترسی تمامی کاربران سایت تان را چک کنید که عمومی باشد تمامی رمز های سایت تان و هاست تان را تغییر بدید(جهت اطمینان) اگر کسی ه-ک میکرد یک صفحه اینترو قرار میداد یعنی عمومن اینجوری می باشد.مگر قضیه شخصی باشد مطلب رو هم پاکش کنید 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما شما حتمن یکبار دسترسی تمامی کاربران سایت تان را چک کنید که عمومی باشد تمامی رمز های سایت تان و هاست تان را تغییر بدید(جهت اطمینان) اگر کسی ه-ک میکرد یک صفحه اینترو قرار میداد یعنی عمومن اینجوری می باشد.مگر قضیه شخصی باشد مطلب رو هم پاکش کنید سلام اقا محمد این سایت ی جور تست بود به هیچ کاربری جز ادمین نداره و این مطلبم من ننوشتم و همه رمزها بسیار سخت انتخاب شدن حالا چطور میشه فهمید از کجا اومده نویسنده خود من هستم ولی من ننوشتم و توجه کنید نام کاربری رو در ادامه مطلب نوشته ؟؟؟؟ چکار کنم از کجا میشه ای پی های ورود به سایت رو پیدا کرد ؟ حالم گرفته شده ..... :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام اقا محمد این سایت ی جور تست بود به هیچ کاربری جز ادمین نداره و این مطلبم من ننوشتم و همه رمزها بسیار سخت انتخاب شدن حالا چطور میشه فهمید از کجا اومده نویسنده خود من هستم ولی من ننوشتم و توجه کنید نام کاربری رو در ادامه مطلب نوشته ؟؟؟؟ چکار کنم از کجا میشه ای پی های ورود به سایت رو پیدا کرد ؟ حالم گرفته شده ..... :( سلام. آر اس فایروال بد نیست(چه نسخه رایگان و چه نسخه تجاری که بسیار امن هست).به کمک اون هم میتوانید آی پی مشکوک را در لیست ساه قرار دهید. در ضمن حتما از هاستینگ امن استفاده نمایید. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر