almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام و احترام من یه مشکل داشتم... وقتی یه مطالبی رو داخل سایت قرار میدم نشون نمیده!!! با تغییر قالب درست میشه و مطالب نشون داد میشن اگر اشتباه نککنم مشکل باید از قالب باشد. ادرس وب سایت www.almastarh.com/index.php ممنون میشم پاسخ بدید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ببخشید قالب هم قرمز هاست می باشد. باتشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام این یک صفحه ای هست که مطلب اضافه کردم http://almastarh.com/index.php//6-2014-03-31-13-13-19 پس زمنیه قالب رو نشون میده ولی مطالب و عنوان رو نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید ... با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلامبه نظر منم مشکل از قالبتون هست اگر اجبار ندارید از قالب مشابه استفاده کنید و گرنه دوستان اساتید میبایست به شما راهنمایی بدهند. 1 واکنش ها : almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 نه من رو همین قالب کار میکنم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 با سلام اول داخل تنظیمات قالب بروید ببینید طراح گزینه ای برای غیر فعال کردن بخش کانتنت در صفحه اول قرار داده یا خیر که احتمالن این گزینه وجود نداره. قالب شما برای سایت های تقریبن استاتیک طراحی شده. به این صورت که نمی توانید مانند سایت های خبری مطلب در صفحه اصلی بگذارید. باید قالب تون ویرایش بشه 1 واکنش ها : almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام اول داخل تنظیمات قالب بروید ببینید طراح گزینه ای برای غیر فعال کردن بخش کانتنت در صفحه اول قرار داده یا خیر که احتمالن این گزینه وجود نداره. قالب شما برای سایت های تقریبن استاتیک طراحی شده. به این صورت که نمی توانید مانند سایت های خبری مطلب در صفحه اصلی بگذارید. باید قالب تون ویرایش بشه کنترل پنل رو براتون ارسال کنم تا شما ببینید؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من اینارو داخل قالب دیدم... <div id="contop"></div> <div class="conmid"> <jdoc:include type="message" /> <jdoc:include type="component" /> </div> <div id="conbot"></div> <?php if($this->countModules('user1 or user2')) : ?> <div id="bottombox"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام در صورت وجود، داخل پوشه html درقالبتون پوشه ی com_content رو موقتا حذف کنید ببینید تغییری میبینید 1 واکنش ها : almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام حذف کردم نشون داد ولی پس زمینه عنوان رو نشون نمیده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام به نظر مشکل از همون قسمت هست، بقیه موارد رو باید اصلاح کنید 1 واکنش ها : almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام باتشکر از راهنمایی شما دوست عزیز مربوط به این فایل می باشد. html/com_content/article/default.php چطوری میتونم اصلاح کنم/.؟ ویرایش شده فروردین 93 توسط almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام برای این مورد باید دمو قرار بدید تا بهتر راهنمایی کنیم 1 واکنش ها : almastarh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
almastarh 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام این پیج رو ببینید. http://almastarh.com/index.php/2013-04-25-15-42-09/2-uncategorised/4-2013-04-25-15-40-24 تو صفحه پس زمینه جملا چیست نمایان نیست!! این کد برای قالب دیگری هست گذاشتم بخوبی باز میشه ولی پس زمینه عنوان رو نشون نمیده http://almastarh.com/a.js ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://almastarh.com/b.js این هم برای قالب اصلی که میذارم پس زمینه عنوان رو نشون میده ولی خود عنوان و مطلب رو نشون نمیده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ جناب بررسی کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر