رفتن به مطلب
computer_prospect

تغییر سایز قالب سایت

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت همه شما دوستان گرامی :

دوستان من این قالب رو از سایت مربوطه به صورت رایگان دانلود کردم و با بخش پشتیبانیش برای درخواستم تیکت گداشتم اما کسی رسیدگی نکرد . می خواستم بدونم چطور میشه سایز قال زیر رو بزرگ کنم که کل صفحه رو پوشش بده چون الان تنها وسط صفحه است و بغلهای سایت خالی هست می خوام سایزش رو کمی بزرگتر کنم و نیاز دارم بدونم از کجا باید این کار رو انجام بدم. دموی سایت :

http://demo.khalilan.com/kh_ramazan/

با تشکر و سپاس

یا علی .

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت همه شما دوستان گرامی :

دوستان من این قالب رو از سایت مربوطه به صورت رایگان دانلود کردم و با بخش پشتیبانیش برای درخواستم تیکت گداشتم اما کسی رسیدگی نکرد . می خواستم بدونم چطور میشه سایز قال زیر رو بزرگ کنم که کل صفحه رو پوشش بده چون الان تنها وسط صفحه است و بغلهای سایت خالی هست می خوام سایزش رو کمی بزرگتر کنم و نیاز دارم بدونم از کجا باید این کار رو انجام بدم. دموی سایت :

http://demo.khalilan.com/kh_ramazan/

با تشکر و سپاس

یا علی .

اول اینکه توی آدرسی که دادید یه ویروس تروجان هست که به محض باز شدن صفحه نود 32 که روی سیستمم دارم شناسایی اش کرد... پس  راجع به قالبی که دریافت کردید هم مواظب باشید

بعد راجع به سوالتون پهنای قالب یا همون width بستگی به عوامل مختلفی داره

شما اگر پهنای سایت را خیلی بیشتر کنید مانیتورهایی که واید نیستن بخوان سایت شما را ببینند، اسکرول پایین صفحه مسلماً چیز جالبی نیست...

مگر اینکه قالب ریسپانسیو باشه که متناسب با مانیتور یا هر دستگاه دیگه ای درست نشون بده

برای تغییر عرض قالب باید یا از توی پنل قالب بیشترش کنید یا اینکه بصورت دستی توی فایل های CSS بگردید و

Width

را افزایش بدید، که شاید مجبور باشید تغییرات دیگه ای هم اعمال کنید

لینک به ارسال

ممنونم دوست عزیز. این لینکی که گذاشتم ماله خود سایت یازنده هست . واما در مورد راهنمایی کردید ممنونم اما دوست عزیز من دقیقا مکان کد رو می خواستم بدونم که در کدوم فایل هست و در کدوم خط وگرنه تا جایی که شما راهنمایی کردید رو راستش آگاهی داشتم اما بازم سپاس و ممنونم از توجه شما .

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...