شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان عزیز من از کجا میتونم قالب روی بسته نصبی جوملا مال گروه جومینا رو بدست بیارم ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 یه بسته جومینا رو روی لوکال نصب کنید و در پوشه تمپلیت ،پوشه قالب جومینا رو زیپ کنید و در مسیر تمپلیت بسته نصبی اکستراکت کنید سپس در مدیریت افزونه ها سربرگجسجتو رو انتخاب کنید قالب رو پیدا میکنه تیکش رو بزنید و نصبش کنید. 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 یه بسته جومینا رو روی لوکال نصب کنید و در پوشه تمپلیت ،پوشه قالب جومینا رو زیپ کنید و در مسیر تمپلیت بسته نصبی اکستراکت کنید سپس در مدیریت افزونه ها سربرگجسجتو رو انتخاب کنید قالب رو پیدا میکنه تیکش رو بزنید و نصبش کنید. سلام دوست عزیز این روش قالب نصب شده درهم و افتضاح و کلی ارور دوستان قالب پیشفرض جوملا رو جومینا برا دانلود نذاشته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیز این روش قالب نصب شده درهم و افتضاح و کلی ارور دوستان قالب پیشفرض جوملا رو جومینا برا دانلود نذاشته؟ اگر این کار رو درست انجام دهید به هیچ وجه یه همچین مشکلی پیش نخواهد آمد من خودم بار ها این کار را کردم و نتیجه گرفتم در ضمن قالب جومینا که اختصاصا برای دانلود باشه نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 یه بسته جومینا رو روی لوکال نصب کنید و در پوشه تمپلیت ،پوشه قالب جومینا رو زیپ کنید و در مسیر تمپلیت بسته نصبی اکستراکت کنید سپس در مدیریت افزونه ها سربرگجسجتو رو انتخاب کنید قالب رو پیدا میکنه تیکش رو بزنید و نصبش کنید. سلام سربرگ جستجو دقیقا کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 در مدیریت افزونه ها اگر از ترجمه جومینا استفاده کنید یه سربرگی به نام جستجو موجوده اگر از ترجمه جوملا فارسی استفاده میکنید سربرگ مورد نظر به نام کاوش هست. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر