شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان من از قالب پیشفرض جومینا استفاده کردم حالا بعد دو روز کلمات ماژول ورود به کاربر از هم جدا شده مثل عکس شد http://www.xum.ir/image/MGxI حالا چرا ؟ نمیدونم چیز خاصی هم نصب نکردم برا رفع مشکل چکار کنم دوستان ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام http://subtak.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در فایلهای css قالب ، مقدار زیر را جستجو کنید #content.container سپس خاصیت زیر را از آن حذف کنید text-align: justify; موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در فایلهای css قالب ، مقدار زیر را جستجو کنید #content.container سپس خاصیت زیر را از آن حذف کنید text-align: justify; موفق و پیروز باشید یا حق اقا مصطفی چطور باید جستجو کرد ؟سلام به کدوم فایلش مراجعه کنم ؟ بررسی شد نبود template.css.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام خط 89 مسیر templates\joomina258-joomina_ir\css\template.css موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام خط 89 مسیر templates\joomina258-joomina_ir\css\template.css موفق و پیروز باشید یا حق سلام خط گفته حذف شد ولی کلمه رمز سرجاش مونده باید مثل نام کاربری بالا قرار بگیره ؟ باید چیزی باز حذف کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام کد زیر را به انتهای یکی از فایلهای css قالبتون اضافه کنید fieldset.userdata p#form-login-password label { display: block; } موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر