topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 سلام میخوام یاد بگیرم قالب اچ تی ام ال رو به جوملا تبدیل کنم البته جوملا 2.5 کلی گشتم و به این رسیدم قالب خودش معرفی کرده رو دانلود کردم و طبق گفته هاش دارم گام به گام میرم ولی موقع نصب قالب با خطا زیر روبه رو میشم JInstaller: :نصب: فایل /home/topwarei/public_html/jt31/tmp/install_533284c97de8e/ css موجود نیست راهنمایی فرمایید لطفا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام در فایل xml قالب فایلی رو معرفی کردید که وجود نداره، اسم و آدرس فایل روی خطا باید مشخص باشه و یا مثلا پوشه css قالب موجود نیست، پیغام گویاست ویرایش شده فروردین 93 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام در فایل xml قالب فایلی رو معرفی کردید که وجود نداره، اسم و آدرس فایل روی خطا باید مشخص باشه و یا مثلا پوشه css قالب موجود نیست، پیغام گویاست بله دوست عزیز پیغام گویاست ولی اولا فایل css موجود است دوما من طبق آموزش ذکر شده میرم و دقیقا قالب همون آموزش رو دانلود کردم واسه اون نصب شده و واسه من مشکل خورده ویرایش شده فروردین 93 توسط topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام اگر اینطور هست فایل رو ضمیمه کنید تا ما هم تست کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 خدمت شما http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13958238691.zip ممنون میشم سریعا منو راهنمایی فرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 ساختار فایل xml کلا اشتباهه نحوه معرفی فایل ها و پوشه ها اینطور نیست که تو این فایل نوشتید! بهتره از قالب های نمونه نگاه کنید و مثل اونا عمل کنید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر