m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 93 با سلام سایت من بعد از ارتقاء دچار مشکلی شده مثلا دکمه ثبت نظر کومنتو عمل نمیکنه و همچین کامپوننت kids-chat به درستی کار نمیکنه حس میکنم کدها یا کتابخانه جاوا اسکریپت جایی تداخل داره چطور میتونم این تداخل رو برطرف کنم؟ با تشکر http://www.razemehrabani.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام یکی یکی افزونه ها رو غیرفعال کنید تا ببینید در کدوم حالت درست کار میکنه افزونه هایی مثل اسلایدرها رو اول تست کنید آخرین نسخه افزونه هایی که دچار مشکل شده اند رو هم نصب کنید ویرایش شده فروردین 93 توسط رامین انگوتی 1 واکنش ها : m.s_22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 93 سلام متاسفانه نشد همه افزونه هار غیر فعال کردم بازم مشکل باقیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما احتمال دارد بعد از ارتقا نسخه جی کوئری و موتولز ارتقا پیدا کرده باشد و همین باعث ایجاد اختلال باشد شما کامپوننت ها را هم باید یکی یکی غیذ فعال کنید با قالب دیگری هم جهت اطمینان تست کنید. آخرین نسخه افزونه را هم باید نصب کنید این مورد خیلی مهم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 93 همه این کارارو کردم حتی جوملا رو برگردوندم به 2.5.18 کومنتو رو مجدد نصب کردم کامپوننت های دیگه رو غیر فعال کردم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر