salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 با تبریک به مناسب فرا رسیدن سال نو . یه بسته ی آسان نصب قالب خبری خریدم ، می خوام نصبش کنم و مطالب سایتم و به اون منتقل کنم . حالا می خوام بدونم آیا امکان انتقال مطالب هست ؟ اگه چنین امکانی هست کسی می تونه یه اموزش کامل برای انتقال کلیه ی مطالب سایت به یه دیتابیس جدید و بزاره یا حداقل یه راهنمایی کنه ... لطفا اموزش یه ذره مقدماتی باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام برای اینکار کافیست تا از جداول دیتابیستون بک آپ بگیرید و در دیتابیس جوملای جدیدتون بازگردانی کنید سه تا جدول هست که بعد از پیشوند با content شروع میشه و جدول categories موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alexi 0 ارسال شده در شهریور 93 با درود و وقت بخیر من یه سایتی دارم :fcrc.ir حالا یه بسته نصبی خریدم و میخام مطالب سایت قبلی رو روی اسن قالب و بسته نصبی ست کنم طبق گفته یکی از دوستان این تیبل ها رو از دیتابیس قدیم به دیتابیس جدید منتقل کردم : categoriescontentmenu_typesmenu میخاستم بدونم برای اینکه مطالب در بسته نصبی جدید نمایش داده بشه چه باید کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر