edvard 2 ارسال شده در فروردین 93 با سلام و خسته نباشید من وقتی در قسمت اطلاعات سیستم خودم وارد میشم با پیغام خطای زیر در بالای تب ها مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید ایا مشکل ساز میشه ؟ ...Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام این خطا به این دلیل هست که ادمین سرورتون تابع php_uname رو به دلایل امنیتی بسته است متن خطا رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در فروردین 93 با سلام این خطا به این دلیل هست که ادمین سرورتون تابع php_uname رو به دلایل امنیتی بسته است متن خطا رو به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق و پیروز باشید یا حق تشکر فراوان. آیا ادمین سرور موظف است این تابع رو حتما برام روشن کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام خواهش میکنم . اگر در عملکرد جوملاتون مشکلی ندارید ، مشکلی نیست اگر غیرفعال هم باشه اینکار رو ( اینکه غیرفعال باشه ) معمولا" برای حفظ امنیت انجام میدهند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر