jalaljim 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به همه ازونجایی که اسم سایت با نصب جوملا - جومینا بصورت پیش فرض روی سیستم مدیریت محتوا جوملا | جومینا 1.6 هست من خواستم اینو تغیر بدم از فیلد نام سایت حالا این اررور رو میده مشکل در ذخیره اطلاعات : خطا: سیستم نمیتواند فایل پیکربندی را ویرایش نماید چکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز قبلادر این باره در فروم بحث شده سرچ کنید * configuration یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaljim 0 ارسال شده در اسفند 89 خوب من اون مشکل ارور رو حل کردم یعنی فایل کانفیگ رو قابل نوشن کردمو بعد تنظیمات عوض کردم و دوباره دسترسی رو برگردوندم به حالت اول اسم سایت رو از تنظیمات سایت عوض کردم ولی هنوز عنوان سایت همون عنوان پیشفرض میاد باید چیکار کنم؟البته اینم بگم که توی قسمت مدیریت سایت عنوانی که خودم انتخاب کردم میاد ولی توی خود سایت نه همون پیشفرض میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام این پست را بخوانید: http://forum.joomina.ir/thread-2948-post-16046.html#pid16046 نکته شماره 1 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaljim 0 ارسال شده در اسفند 89 ایول مرسی :heart: خودش بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر