macse 0 ارسال شده در اسفند 92 در زمینه فروشگاه ساز ها نیاز به نظر شما عزیزان دارم دوره ای بود که برای سفارشات طراحی فروشگاه از Opencart استفاده می کردم ... اما حالا می خوام از شما عزیزان بپرسم فروشگاه ساز های جوملایی چه طورن؟ آیا پیشنهاد می کنید برای سفارشات آینده از اونا استفاده کنم؟ چه فروشگاه سازی رو کلا پیشنهاد می دید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 در زمینه فروشگاه ساز ها نیاز به نظر شما عزیزان دارم دوره ای بود که برای سفارشات طراحی فروشگاه از Opencart استفاده می کردم ... اما حالا می خوام از شما عزیزان بپرسم فروشگاه ساز های جوملایی چه طورن؟ آیا پیشنهاد می کنید برای سفارشات آینده از اونا استفاده کنم؟ چه فروشگاه سازی رو کلا پیشنهاد می دید؟ به نظر من دو فروشگاه ساز برتر جوملا که میتونید از اون برای هر کار فروشگاهی در نت استفاده کنید 1- جومشاپینگ 2- ویرچومارت نیازی به توضیح و شرح ویژگی آنها نیست در انجمن،سایت اصلی و در کل نت اگر سرچ کنید تمامی ویژگی ها براتون نمایش داده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اسفند 92 به نظر من دو فروشگاه ساز برتر جوملا که میتونید از اون برای هر کار فروشگاهی در نت استفاده کنید 1- جومشاپینگ 2- ویرچومارت نیازی به توضیح و شرح ویژگی آنها نیست در انجمن،سایت اصلی و در کل نت اگر سرچ کنید تمامی ویژگی ها براتون نمایش داده میشه. من از جومشاپینگ استفاده میکنم !!!راحت سریع و افزونه هاش موجود است!!!و نسبت به ویرچومارت من بیشتر میپسندم به خاطر محیط ساده تر مدیر فروشگاه!!! ولی هر دو خوب اند!! عید بر همه مبارک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر