ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 92 فرخنده باد بر همگان مقدم بهار *** نوروز، جاودانه ترین جشن روزگارسلام به دوستان عزیز جومیناییو سلام به قاصدکهای خبر رسان که محکوم به خبرندو سلام به شقایقهایی که محکوم به عشقندو سلام به شکوفه هایی که با شکفتن خود خبر از بهار میدهند خوشحالم که برای سومین سال پیاپی پست تبریک سال رو ایجاد میکنم سال 92 هم گذشت در این سال بعضی ها دلشون شکست ، بعضی ها هم دل شکوندنگریه کردیم! خندیدیم! حالا فقط چند ساعت مونده.چند ساعت از همه ی آن خاطر هامون تو سالی که گذشت این ساعات آخر بیاین اول از همه یاد گذشتگان کنیم و برای شادی روحشون دعا کنیم. مخصوصا پدربزرگ دوست خوبمون آقای علی موذنی که یادم هست چند سال پیش نزدیکای عید فوت شدن وگذشتگان دوستان دیگه جومینا ، یک حمد و سوره برای آمرزش روح در گذشتگان بخصوص پدربزرگ علی آقای موذنی بخونیم بعد اینکه همه کدورت ها رو بریزیم کنار و زندگی شادی در کنار هم داشته باشیمامیدوارم سال 93 سالی پر بار و سرشار از موفقیت براتون در پیش باشهو ایشالله تا آخر سال آینده مثل امسال تغییرات مثبت در جوملا ایجاد بشه و اگه مثل امسال پیش بره فکر کنم تا جوملا 4.7 هم برسیم! وقت تحویل سال من و همه ی جومینایی های عزیز رو از یاد نبریدپیشاپیش سال نو 1393 مبارکببخشید در حضور اساتید جومینا بازم من این پست رو ایجاد کردم ساقیا آمدن عید مبارک بادتامسال که آمدی به خانه ما ، عیدی نرود از یادت ( منتظر عیدی جومینا هم هستیم)ـــــــــــــــــــ هر روزتان نوروز . . . نوروزتان پیروز دوستدار همه جومینایی های عزیزحامد بخشی پور 8 واکنش ها : شاه کرمی، mahdi m، m.shabani و 5 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 93 سلام بر همه دوستان جومینایی سال جدید بر همگی مبارک امیدوارم سال خوبی برای تک تک شما عزیزان باشه تشکر ویژه ای هم از آقا حامد دارم به امید روزهای زیبا برای شما ان شاء الله عید خوبی داشته باشید شاد باشید 3 واکنش ها : mahdi m، ecomp.ir و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر