hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 باسلام من وقتی میخوام مطلب جدید به سایت اضافه کنم طبق عکس زیر یک صفحه میاد که خرابه. لطفا کمک کنید درستش کنم در ضمن به تازگی فایل های درون سی پنل رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مجموعه جدید هم که میخوام باز کنم پیغام خطا میده مانند عکس زیر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ این هم عکس ارورهایی که میده لطفا کمک کنید اولین عکس برای مطلب جدید هست دومین عکس هم برای مجموعه جدید هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) گمان می کنم یک افزونه بر روی editor کارگذاشته اید که مایه ی این پیشامد شده است. در پایش افزونه ها (مدیریت پلاگین ها) اگر افزونه ی از جنس editors-xtd هست، آنرا خاموش کنید. ویرایش شده اسفند 92 توسط تیرداد کژی در نگارش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 گمان می کنم یک افزونه بر روی editor کارگذاشته اید که مایه ی این پیشامد شده است. در پایش افزونه ها (مدیریت پلاگین ها) اگر افزونه ی از جنس editors-xtd هست، آنرا خاموش کنید. این کار رو کردم ولی بازم جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام مشکل میتونه از تغییرات نادرست در فایل کانفیگ باشه یا تداخل یک افزونه که معمولا" اغلب از جانب پلاگینهاست از قسمت مدیریت افزونه ها به تب مدیریت بروید و آخرین افزونه هایی رو که نصب کردید یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در فروردین 93 من سایت رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم. بعد اطلاعات دیتابیس قبلی رو توی configuration.php تغییر دادم به دیتابیس قبلیم. چه اطلاعاتی توی configuration.php باید تغییر کنه. چون وقتی مطلب جدید می نویسم و ذخیره میکنم ارور میده که شناسه پدر نا معتبر است لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام پست شماره 2 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/24434-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82-%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%AF%D8%B1/#entry114806 موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر