Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام من هر کاری می کنم نمی تونم تاتل سایتم رو عوض کنم کجارو باید ادیت کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام 1. مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> [پارامترها - سیستم ] عنوان صفحه: ---> هر چی دوست دارید نمایش عنوان صفحه ---> خیر 2. مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> تب " سایت " نام سایت: ---> نام دلخواهتون پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 قربان این قالب قبلا قالب هاستینگ من بوده و الان می خوام عوضش کنم ببینیدی بالای سایت زده میزبانی وب و این طور حرفا من این رو می خوام عوض کنم چکار کنم ؟ ؟ http://rayaname.biz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام 1. مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> [پارامترها - سیستم ] عنوان صفحه: ---> هر چی دوست دارید نمایش عنوان صفحه ---> خیر 2. مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> تب " سایت " نام سایت: ---> نام دلخواهتون پیروز باشید دوست عزیز به اینها توجه کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام 1. مدیریت سایت / منوها / منو اصلی / صفحه اصلی ---> [پارامترها - سیستم ] عنوان صفحه: ---> هر چی دوست دارید نمایش عنوان صفحه ---> خیر 2. مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> تب " سایت " نام سایت: ---> نام دلخواهتون پیروز باشید دوست عزیز به اینها توجه کردید؟ بله هنو.ز مال قبلی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نباید اینطور باشه و با راه شماره 1 باید حل شه! به هر حال بعد از تغییرات: کلیدهای ctrl + f5 رو بزنید اگر نشد در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نباید اینطور باشه و با راه شماره 1 باید حل شه! به هر حال بعد از تغییرات: کلیدهای ctrl + f5 رو بزنید اگر نشد در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری پیروز باشید تاثیری نداشت متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 اطلاعات مدیریت جوملاتون رو برام پ خ کنید تا براتون چک کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همگی دوست عزیز فایل index.phpقالب خود رو با یک ویرایشگر باز کن و به این خط مراجعه کن meta name> حالا میتونی کلمات کلیدی رو پاک کنی و هر چی دوست داری تایپ کن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 مشکل هنوز پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 عجیبه! در صورت امکان اطلاعات ادمین رو در پیام خصوصی برام بفرستید تا بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 اطلاعات براتون ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز در صورتی که قالب خود را تعویض میکنید و کلمات را نمیبینید باید قالب را ویرایش کنید اما اگر قالب تعویض شد و کلمات هنوز قرارداشتند در قسمت مدیریت سایت باید این کار را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام علیرضا جان ممنون از زحماتتون ولی ممنون می شم مشکل مطرح شده را دقیق خوانده و بعد اقدام به پاسخ دقیق کنید... راه حل مشکل ایشون و کلا این مشکل همون نکته شماره یک پست زیر در همین تاپیک بود که گویا باید بیشتر دقت می کردند ولی ... http://www.forum.joomina.ir/thread-2948-post-16046.html#pid16046 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Arash-Shams 0 ارسال شده در اسفند 89 بله با تشکر موضوع حل شد با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در شهریور 90 منم اين مشكل رو دارم http://thesystem.ir/medical/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گرامی مشکلتون دقیقا چیست؟ اگر همین مشکلی که استارتر تاپیک داشتند رو دارید پاسخ هایی که به این دوست عزیزمون داده شده رو با دقت بخوانید و عمل کنید... (همانطور که در پست 15 این تاپیک مشاهده می کنید مشکل این دوستمون حل شده... پاسخ های تاپیک رو پیگیری کنید...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر