topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان چند وقته قصد دارم در فروم جوملا جهانی ثبت نام کنم ولی همش موقع ثبت نام به پسورد گیر میده هر نوع پسوردی رو تست کردم ولی نشد که بشه The password does not contain the required characters. مشکل چیه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 Password must be between 6 and 30 characters long, must contain letters in mixed case and must contain numbers. گذرواژه باید بین 6 تا 30 کاراکتر باشد و باید آمیخته از بندواژه ها (حروف) و شماره ها (اعداد) باشد. این چیزیه که خودش نوشته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 آره خب منم همینو خوندم و طبق اون نوشتم ولی نمیشه همش خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 یکی از حروف پسوردتون رو به صورت بزرگ وارد کنید و اسمی که با آن ثبت نام کردید رو در پسورد به کار نبرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اسفند 92 مشکل برطرف نشد و همچنان پا برجاست میشه یکی با نام topmihan و ایمیل topmihan@yahoo.com واسم اکانت بسازه؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) من خواستم براتون نام کاربری بسازم اما گفته شما درست بود آساها (قوانین) گذرواژه کمی سخت گیرانه بود. ببینید با یک چنین گذرواژه ی نام نویسی انجام می شود joominaJOOMINA1393!#(# ولی شوربختانه بنده رو یک Spammer خیلی سرشناس شناسایی کرده من نمی توانم نام نویسی کنم. Your IP xxx.xxx.xxx has been blocked because it is blacklisted. For details please see http://www.stopforumspam.com/api?ip=2.178.234.189. An entry on the blacklist may have several reasons: 1. You are a well-known spammer. 2. Last time a well-known spammer was using the dynamic IP address which you got from your ISP (Internet Service Provider), your e-mail address or the username you have choosen. ویرایش شده اسفند 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
member99 9 ارسال شده در اسفند 92 برای من هم همچین اروری میداد.. یادمه با چی چی ان و تغییر ایمیل راحت حساب باز کردم... الان هم که بخش extensions جوملا هنگه آبروی ما رو برده این جوملای جهانی!!!!!!!!! http://extensions.joomla.org/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر