amirnazarizadeh 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیزمن میخوام یه سطح دسترسی ایجاد کنم که با ماژول عضویت کار کنهمثلا فرض کنید من 100 عدد شماره دارم از 0 تا 100میخوام به صد شماره بدهم و براشون نام کاربری و رمز عبور درست کنمنام کاربری و رمز عبور میخوام هردو یکسان و همین اعداد یک تا صد باشنحالا میخوام اگر خارج از این اعداد بود وارد سایت نشهمثلا اگر یکی 101 را داد وارد نشه|لطفا اگر کسی میتونه کمک کنهممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام لطفا" در هنگام طرح سوالات بخش مناسبی را انتخاب فرمایید ! خب اگه شما کاربری با نام 101 و ... نداشته باشید طبیعتا" کسی نمیتونه با این نامها هم وارد سایت بشه هر کاربری که در قسمت مدیریت کاربران اطلاعاتش ثبت شده باشه و فعال هم باشه و دسترسی مناسبی هم داشته باشه قادر به لاگین کردن هست ولی حالا چرا اینطوری اینقدر ساده ، نام کاربری و پسورد انتخاب میکنید ؟ ممکنه برخی از کاربران از اطلاعات کاربری دیگران سوءاستفاده کنند !! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر