alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 سلام من میخوام یه منو برای کاربرام تعریف کنم که ارسال مطلب کنند و این ارسال مطلب برای کا 2 باشه از قسمت منو >> جدید >>> فرم ویرایش مطلب رو میزنم و تنظیم میکنم ولی وقتی ری منو ی ساخته شده کلیک میکنم میگه شما مجاز به مشاهده این منبع نیستید چیکارش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام برای استفاده از این منو ، کاربر میبایست حداقل دسترسی نویسنده داشته باشد یا اینکه اجازه ایجاد داشته باشد . تنظیمات کلی --> سطوح دسترسی موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 با سلام برای استفاده از این منو ، کاربر میبایست حداقل دسترسی نویسنده داشته باشد یا اینکه اجازه ایجاد داشته باشد . تنظیمات کلی --> سطوح دسترسی موفق و پیروز باشید یا حق انجام دادم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به غیر از گروههای کاربری خود جوملا میبایست در تب گروههای کاربری خود K2 هم گروهی رو ایجاد کنید و دسترسی ها رو در اونجا هم تنظیم کنید این رو هم بررسی کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به غیر از گروههای کاربری خود جوملا میبایست در تب گروههای کاربری خود K2 هم گروهی رو ایجاد کنید و دسترسی ها رو در اونجا هم تنظیم کنید این رو هم بررسی کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق بله برسی کردم و دستررسی به کامپوننت -ایجاد -ویرایش -خود ویرایش رو هم از قسمت تنظیمات کامپوننت و هم از تنظیمات جوملا قسمت دستررسی مجاز کردم ولی بازم میگه مجاز به مشاهده منبع نیستید . تازه من با یوزر ادمین که تمام دسترسی ها رو براش گذاشتم (نویسنده -ویرایشگر- مدیر و....) این ارور رو میده (کد ارور 403 ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام خدمتتون عرض کردم ، تب گروه های کاربری در خود K2 منظورم دکمه تنظیمات در تولبار نیست . منظورم همون جایی که در K2 ، گروه ایجاد میکنید اونجا یک گروه ایجاد کنید و یا آن را ویرایش کنید و در تنظیمات خود گروه ، دسترسی به مجموعه ها و مطالب رو تنظیم کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر