mkamka 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان یک سوال در مورد کامپوننت akeeba دارم. چگونه کاری کنم که بعد از بک آپ گیری از جوملایم با پسوند zip ، موقع برگرداند آن از طریق وب مانند نصب جوملا ، صفحات همانند نصب جوملا نمایش داده شوند؟ مانند quick start هایی که فروشندگان قالب های جوملا ارائه می دهند؟ در ضمن آموزش جومینا را مطالعه کردم.اما مطلبی در این باره نبود. منتظر پاسخ دوستان هستم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 با اکیبا وقتی فایل زیپ رو روی هاست باز کنین به صورت نصبی میاد اما اگه بخواین مثل بسته پیش فرض جوملا باشه باید تمام فایلهای اضافه شده توسط خودتون رو داخل بسته نصب جوملا قراربدین بعد به پوشه اینستال برین خروجی sql دیتابیسی که آماده کردین رو جایگزین فایل joomla.sql کنین. اما حداقل من یکی هرجور خروجی گرفتم جواب نداد آخرش از همین اکیبا استفاده کردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز ممنون از توجه شما اما من درست منظورتون رو متوجه نشدم اما اگه بخواین مثل بسته پیش فرض جوملا باشه باید تمام فایلهای اضافه شده توسط خودتون رو داخل بسته نصب جوملا قراربدین منظورتون از این جمله را متوجه نشدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 مثلا ما میاین جوملا رو روی لوکال نصب میکنیم و روش چندتا ماژول و کامپوننت میریزیم وقتی میخوایم بسته بشه باید این فایلها رو هم داخل گوشه نصب بذاریم (یعنی مثلا پوشه administrator خودمون رو داخل administrator موجود در بسته نصب جوملا بذاریم!) =-------------= راستی اینجا رو هم یه نگاه بندازین شاید چیز به دردبخوری توش بشه...شاید! http://docs.joomla.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اینجا کامل آموزش داده شده . http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=339 لطفا ابتدا جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 اما فک کنم ایشون میخوان یک فایل نصب مثل فایلهای نصب گروههای فارسی ساز جوملا بسازن(مثلا جومفا یامامبولرن)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 در این صورت باید مثل این تیمها فایلهای هسته جوملا رو دستکاری کنند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 در این صورت باید مثل این تیمها فایلهای هسته جوملا رو دستکاری کنند! منظور شما اینه که گروههای تجاری که قالبهاشون رو به صورت نصب سریع اماده میکنن هسته رو دستکاری میکنن؟ و غیر از این هست که اگه داخل یکی از نسخه های جوملا فارسی (مثلا فایل زیپی که از مامبولرن گرفتیم)بیایم فایلهامون (تمام پوشه هایی که روی لوکال کار کردیم) قرار بریم و فایل sql موجود در پوشه اینستالیشن رو به دیتابیس خودمون تغییر بدیم موقع نصب وقتی بزنیم نصب امکانات پیش فرض اطلاعاتمون نصب بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 منظور شما اینه که گروههای تجاری که قالبهاشون رو به صورت نصب سریع اماده میکنن هسته رو دستکاری میکنن؟ و غیر از این هست که اگه داخل یکی از نسخه های جوملا فارسی (مثلا فایل زیپی که از مامبولرن گرفتیم)بیایم فایلهامون (تمام پوشه هایی که روی لوکال کار کردیم) قرار بریم و فایل sql موجود در پوشه اینستالیشن رو به دیتابیس خودمون تغییر بدیم موقع نصب وقتی بزنیم نصب امکانات پیش فرض اطلاعاتمون نصب بشه؟ شما اسم این کار رو چی میزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 شما اسم این کار رو چی میزارید؟ من بهش میگم ساخت نصب سریع مثل جوملا اما اگه شما میگین دستکاری هسته پس همون دستکاری هسته! =-----------------------= حالا این روشی که من گفتم درسته هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 بله درسته ولی همونطور که گفتم این تیمها فایلهای اصلی جوملا رو هم بنا به سفارشی سازی خودشون تغییر میدن. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود امین جان من ندیدم به غیر از یک گروه که اون هم نفص در فارسی سازی دارن کسی هسته را تغییر بده شما اگر دید لطفا شفاف با ذکر کد ها بیان کنید این موضوع خیلی مهمه . اون گروه هم که میگم کاری که کردن اینه که فایل های css هسته را فارسی کردن که باعث میشه سایت 2 زبانه نشه داشت اما باز هم چیز دیگری ندیدم . حتی گروه معرفی هم هست که پشت سرشون خیلی حرفه که هسته را تغییر دادن اما انصافا باز هم من موردی ندیده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 به عنوان مثال آقای تهرانی گروه x چرا اسمش تو سورس کد نیمی از جوملایی های ایران هست؟(Generator) من دوست ندارم بیشتر از مثله رو باز کنم چون ممکنه صدای بسیاری از دوستان در بیاد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر