moalemshop 1 ارسال شده در اسفند 92 سلام بر اساتید گرامی من ویرچومارت 2 را از همین سایت دانلود کردم و با موفقیت هم روی جوملا 1.5.26نصب کردم ولی الان بخش مدیریت سایت را دارم ولی خود سایت بالا نمی آد و چیزی نشون نمی ده .www.moalemshop.com ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید. واقعیتشدلیل اینکه ویرچومات 1.1.3 را حذف کردم این بود که قیمت بالای هفت رقم را درست نشون نمی دادوبالای هفت رقمو 10000000ریال ثبت می کنه.ممنون میشم برای این مشکل هم راه حل ارائه بدید.ممنون 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام بر اساتید گرامی من ویرچومارت 2 را از همین سایت دانلود کردم و با موفقیت هم روی جوملا 1.5.26نصب کردم ولی الان بخش مدیریت سایت را دارم ولی خود سایت بالا نمی آد و چیزی نشون نمی ده .www.moalemshop.com ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید. واقعیتشدلیل اینکه ویرچومات 1.1.3 را حذف کردم این بود که قیمت بالای هفت رقم را درست نشون نمی دادوبالای هفت رقمو 10000000ریال ثبت می کنه.ممنون میشم برای این مشکل هم راه حل ارائه بدید.ممنون آیا افزونه ی جدیدی نصب کرده اید؟ ویا تغیراتی درافزونه ها وتنظیمات کلی انجام داده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moalemshop 1 ارسال شده در اسفند 92 آیا افزونه ی جدیدی نصب کرده اید؟ ویا تغیراتی درافزونه ها وتنظیمات کلی انجام داده اید؟ سلام بر شما،خیر هیچ افزونه ای بعد از نصب ویرچومارت نصب نکرده ام ممنون میشم اگه مشکل بنده را حل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر