mrshir 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام بنده خیلی به دنبال اموزش تغییر آدرس configuration.php بودم حال یک مشکل دارم برای تغییر فایل log , tem خیلی راحت بود ادرس را تغییر می دادیم به پوشه قبل روت اما اگر الان بخواهیم در فایل defines.php ادرس configuration.php را به فایل قبل روت تغییر بدهیم چطوری انجام بدهیم راحت ممکن نیست؟ //Defines. define('JPATH_ROOT', implode(DIRECTORY_SEPARATOR, $parts)); define('JPATH_SITE', JPATH_ROOT); define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); define('JPATH_ADMINISTRATOR', JPATH_ROOT . '/administrator'); در اینجا چطوری ادرس configuration.php را به قبل روت ادرس بدهم متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام فکر کنم بصورت زیر آدرس دهی کنید درست بشه define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); به جای JPATH_ROOT مسیر موردنظرتون رو از Home آدرس دهی کنید . البته در برخی پنل ها home نداریم و ممکنه home1 یا home2 یا home3 و ... باشه که در اینصورت میبایست براساس آنچه که موجود است آدرس دهی کنید define('JPATH_CONFIGURATION', 'Home/HostUserName/YourFolder'); یا define('JPATH_CONFIGURATION', '/Home/HostUserName/YourFolder'); به جای HostUserName نام کاربری کنترل پنل هاستتون رو وارد کنید و به جای YourFolder نام پوشه یا مسیری که فایل کانفیگ را در آنجا قرار دادید وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mrshir و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر