skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 امروز صبح كه مي خواستم وارد پنل شوم ناگهان با چنين پيامي روبرو شدم، چرا سايتم اين طوري شده است؟ Not Found The requested URL /administrator/index.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/1.0.0-fips DAV/2 Server at www.e-nab.ir Port 80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام خودتون تغییراتی ندادید که این مشکل پیش بیاد؟ پوشه administrator و فایل index.php را بررسی نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 با مسئول سرور تماس گرفتم و به من گفت : "به علت مصرف حدود 100 مگابایت بیشتر از حد استاندارد سرویس شما معلق شده من سرویس را باز کردم تا فایل های اضافی را حذف کنید یا سرویس میزبانی وب خود را ارتقا بدید." ولي من هاستم 500 مگ است، بر فرض كه بيش از 100 تاي آن را مصرف كرده باشم ، ديگر چرا سايتم بايد چنين وضعيتي پيدا كند؟ آيا ادعاي مسئول سرور درست است و بايد علاوه بر 500 تاي قبلي باز حجم هاست را ارتقا بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 با مسئول سرور تماس گرفتم و به من گفت : "به علت مصرف حدود 100 مگابایت بیشتر از حد استاندارد سرویس شما معلق شده من سرویس را باز کردم تا فایل های اضافی را حذف کنید یا سرویس میزبانی وب خود را ارتقا بدید." ولي من هاستم 500 مگ است، بر فرض كه بيش از 100 تاي آن را مصرف كرده باشم ، ديگر چرا سايتم بايد چنين وضعيتي پيدا كند؟ آيا ادعاي مسئول سرور درست است و بايد علاوه بر 500 تاي قبلي باز حجم هاست را ارتقا بدهم؟ گمان می کنم پشتیبان سرور فردیدشان (منظورشان) این بوده که شما 100 مگابایت افزون بر 500 مگابایت را پر کرده اید به گفته ای دیگر شما 600 مگابایت از گنجایش هاست را پر کردید. که ناگزیر یا باید service را بالاببرید یا پرونده های افزون را پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در اسفند 92 ولي من سايتم را تازه راه انداخته ام و هنوز كمتر از 10 تا پست ايجاد كرده ام و فضاي هاستم خيلي گنجايش دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 در کنترل پنل هاست. یک بخش هست که با جزئیات نشان میدهد چگونه گنجایش هاست پر شده است. در آن بش بررسی کنید که کدام بخش ها فضای زیادی را پر کرده اند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر