ali11 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام به همه عزیزان گل گلابدوستان نظرتون در مورد افزونه iJoomla SEO چیه؟این افزونه نقشه سایت و کلمات کلیدی رو به صفحه مطالب اضافه می کنه؟ به نظرتون نصب کنم؟بعضی ها می گویند برای جوملا 2.5 به بعد افزونه ی سئویی نصب نشه .خود جوملا سئوی مناسبی می گویند داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما acesef بارها امتحان خودش رو پس داده پیشنهاد میکنم از این افزونه استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parstafrih 1 ارسال شده در اسفند 92 به نظر من افزونه زیر رو نصب کن. خیلی قدرتمنده: sh404Sef 1 واکنش ها : DariushGreat نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrsz 3 ارسال شده در اسفند 92 سلام به همه عزیزان گل گلاب دوستان نظرتون در مورد افزونه iJoomla SEO چیه؟این افزونه نقشه سایت و کلمات کلیدی رو به صفحه مطالب اضافه می کنه؟ به نظرتون نصب کنم؟ بعضی ها می گویند برای جوملا 2.5 به بعد افزونه ی سئویی نصب نشه .خود جوملا سئوی مناسبی می گویند داره؟ والا من از زبان آقای تهرانی شنیدم که خیلی به درد نمی خوره این کامپوننت های سئو اما ایشون sh404Sef معرفی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر